Ozdobné balení dárků

Ozdobné balení dárků
Vaše hodnocení:Bez hodnocení
Cena od: 1 248 Kč

Chcete obdarovat své nejbližší krásným dárkem? Dali jste si tu práci a vymysleli fakt originální dárek, kterým chcete obšťastnit své milované? Zbývá už jenom poslední krok – dárek krásně zabalit a předat. Ale ouha, zde může nastat problém. Že nedokážete zformovat papír do přijatelné podoby? Nevadí, náš kurz nazvaný Ozdobné balení dárků vás naučí zabalit dárky do překrásného balení.

Ozdobné balení dárků není nic složitého, stačí jenom vědět, jak na to. Naučíme vás hned několik způsobů, jak co nejoriginálněji připravit dárkový balíček. Zjistíte, jak vázat stuhy a mašle. Výsledek bude mluvit sám za sebe. Vaše dárky tak budou působit ještě větší radost!

Zážitek Ozdobné balení dárků obsahuje:

  • Účast na tří hodinovém kurzu ozdobného dárkového balení pod vedením zkušené dekoratérky. Cena zahrnuje výuku, veškeré materiály a pomůcky na zkušební balení, teplé a studené nápoje po celou dobu výuky. Závěrem obdrží každý účastník certifkát o absolvování kurzu.

Lokalita: Praha

Doba trvání: 3 hodiny (čtvrtek 18.00 – 21.00)

Sezóna: Celoročně

Objednávka

Typ a varianta zážitku Cena
Ozdobné balení dárků pro 1 osobu 1 248 Kč

Ozdobné balení dárků – Fotogalerie

Ozdobné balení dárků

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bez hodnocení tohoto zážitku

Zanechte hodnocení tohoto zážitku

Vašich názorů si velmi ceníme. Z tohoto důvodu můžete přidávat vaše zkušenosti se zakoupenými zážitky. Vaše cenné rady mohou pomoci dalším kupujícím. Uveďte prosím plusy a mínusy zakoupených zážitků a pomozte nám vybrat ty nejlepší zážitkové dárky.
Vaše hodnocení: